Vordingborg d. 1. marts 2021. HEJ ALLE MEDLEMMER I SMT VORDINGBORG. Regeringen har stadigvæk bedt den danske befolkning om, at vi ikke må mødes til det vi ellers er så glade for, nemlig at få rørt os og mødes på det sociale plan, inden dørs. SMT Vordingborg har jo på dette grundlag måtte lukke for alle vores aktiviteter, og det har vi nu gjort stort set siden først i december måned. Men nu ser det ud til at lysne en lille smule, nu må vi gerne dyrke udendørs aktiviteter, men stadigvæk kun på op til 25 personer pr. hold. Alle som har lyst til en lille gåtur eller spille petanque og lidt snak, der har betalte medlemskontingent sidste år / 1 maj 2020, (nye medlem 50 kr.) Stavgang starter fra Morten Olsens Alle KL.9.00. Tirsdag d. 2. marts og fredag d.5. marts, gåture på 3 til 5. km. Petanque vil vi starte op mandag d.8 og onsdag d.10. marts kl. 9.30 udendørs ved Firmasport Præstegårdsvej 11. Vi sætter vores bord-bænke og nogle stole ud, så husk pude, Toilet kan benyttes. så mød endelig frem, Der er for blødt til at spille krolf ved tennisbanerne. Venlig hilsen SMT bestyrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>