Foreningens historie

Et par ildsjæle skulle der til, da man fik den strålende ide, at starte foreningen SMT i Vordingborg.

Ønsket var, at fremme motion og samvær for nogle af byens borgere. Foreningen så sit spæde lys allerede i 1998 og startede langsomt op med stavgang og gymnastik. Senere kom petanque og krolf til.  I år 2000 blev foreningen endelig stiftet. Foreningens start havde en lidt omtumlet tilværelse og det var ikke altid let, at finde det rette ståsted, samt de rette faciliteter.

I år 2008 var man så heldig, at få lov til at etablerer en krolfbane nær tennisanlægget. Her spilles krolf et par gange om ugen med stor interesser. Flere af spillerne deltager ivrigt i venskabskampe med andre byer.

På grusbanen bag ved krolfbanerne holder petanque spillerne til, i 2017 fik foreningen endelig tilsagn om, at man kunne benytte stedet forløbeligt for de næste 10 år. Petanque spilles der også indendørs, i efteråret 2014 var vi så heldige at komme under tag på ” Panteren” i Vordingborg.

Vordingborg ligger i et af landets skønneste områder og har en af landets længste kyststrækninger. Foreningens  stavgænger  nyder godt af dette. To gange om ugen bliver både stave og bentøjet brugt flittigt:  hvor lang turen skal vare, vælger man selv.

Vinteren kan være lang, men medlemmerne ligger  ikke stille af den grund. Siden 2013 har vi haft den mulighed at dyrke gymnastik på ” Panteren.” Interessen herfor har været stor, humøret højt og musikken spiller lystigt i baggrunden. Her kan alle være med, grænsen for deres formåen sætter de selv.

Seniormotion og trivsel er en forening, hvor trivsel sættes i højsæde og vi ser frem til de årlige ture, hvor vi sammen tager ud i det blå, medbringende madpakke og godt humør.

                                                                            Sommeren 2017    Birgit Petersen Næs.