Sidste nyt

          

                                                                            Vordingborg den 7. maj 2024

Pressemeddelelse: Stor Succes ved indvielsen af Krolfbaner i Vordingborg

Mandag den 6. maj klokken 10.00 fejrede foreningen Seniormotion & Trivsel (SMT) en stor milepæl ved indvielsen af tre nye udendørs krolfbaner bag DGI Huset i Vordingborg.

Med omkring 150 entusiastiske gæster til stede blev indvielsen en festlig begivenhed, der markerede starten på en ny æra for krolfsporten i lokalområdet.

Krolf, en sammensmeltning af golf og kroket, har længe været en elsket aktivitet og med de nye baner, der er designet i præcise standardmål, kan spillerne se frem til at nyde spillet og konkurrencen på en ny måde.

Det var tydeligt at se den store opbakning til krolfsporten til indvielsen, hvor gæster fra nær og fjern samledes for at være en del af begivenheden. Krolfentusiaster fra bl.a. Nysted, Nykøbing Falster, Langebæk, Hårlev og Rødvig var samlet for at fejre åbningen af de nye baner.

“Vi er overvældede over den store interesse og støtte, vi har modtaget,” udtaler Pia Christensen, næstformand for foreningen Seniormotion & Trivsel. “Det er fantastisk at se så mange mennesker samlet omkring en fælles passion for krolf. Det lover godt for fremtiden for vores forening og for krolfsporten generelt.”

Palle Laursen, bestyrelsesmedlem hos Seniormotion & Trivsel, glæder sig særligt til den kommende turneringssæson. Han udtaler: “Det, jeg glæder mig mest til i forbindelse med de nye krolfbaner, er at vi nu har de helt korrekte mål på alle tre baner, så vi kan afholde turneringer. Beliggenheden ved DGI Huset med faciliteter som f.eks. cafeteria tæt på banerne danner den perfekte ramme for både det sociale samvær og den fysiske aktivitet.”

DGI Huset dannede den perfekte ramme for indvielsesfesten, hvor gæsterne kunne nyde den smukke natur og det gode vejr. ”Selvom DGI Huset ikke har direkte tilknytning til krolfbanerne, er vi glade for at kunne støtte op om dette fantastiske initiativ og være en del af det lokale fællesskab”, udtaler Hans Snestrup, Direktør DGI Huset Vordingborg.

Efter indvielsen vil krolfsæsonen fortsætte udendørs indtil efteråret, hvorefter spillet vil flytte ind i sportshallen for vintersæsonen. Det er forventningen, at krolfsporten vil fortsætte med at vokse og tiltrække nye deltagere fra lokalområdet og omegn.

Udover krolfaktiviteterne tilbyder Seniormotion & Trivsel både Petanque og stavgang. Disse aktiviteter giver medlemmerne mulighed for at dyrke motion på en sjov og social måde og bidrager til det aktive og sunde liv.

For mere information om aktiviteterne hos Seniormotion & Trivsel, besøg venligst hjemmesiden: www.smt-vordingborg.dk

Pressekontakt:

Palle Laursen

Bestyrelsesmedlem

Seniormotion & Trivsel

Telefonnummer: 50951006

Laursen@youseeme.dk

SOMMERPROGRAM 2024 SMT- VORDINGBORG


Snoren til de nye Krolf Baner ved bag DGI huset klippes kl. 10.00, mandag den 6. maj 2024 der serveres champagne og kransekage.


Krolf starter ude mandag den 6. maj kl. 9.30 – torsdage kl. 13.00
Petanque starter torsdag den 2. maj kl. 9.30 – tirsdage kl. 9.30
Der spilles ude bag vandhuset, DGI
Stavgang tirsdag og fredag kl. 9.00 fra Mortens Olsens Alle`


Vintersæsonen afsluttes for alle medlemmer
Torsdag den 2. maj 2024 kl. 11.00 – DGI Erik Pock Lougen
Der serveres kaffe og brød, tilmelding til Eva på telefon eller mail, senest 24. april 2024, det koster kr. 50,00 at deltage, som indbetales på nedenstående konto nummer


KONTINGENT 2024
Medlemskontingent kr. 100,00 pr. år
Stavgang kr. 50,00 pr. år
Krolf kr. 160,00 1. maj – 30. september
Petanque kr. 100,00 1. maj – 30. september
Kontingent og betaling for aktiviteterne skal indbetales på foreningens konto senest den l. juni 2024.

REG. NR. 6220 KONTO NR. 1100542


TIRSDAG DEN 18. JUNI 2024 Kl. 10.00 tur til Bogø Mølle, hvor foreningen er vært med 3 håndmadder en vand eller øl. Tilmelding til Niels senest 11. juni 2024
TIRSDAG DEN 20. AUGUST 2024 KL. 10.00 tur til Ugledige Grusgrav, hvor alle selv
medbringer mad og noget at drikke.

Hilsen Bestyrelsen